Verhuur

De Pauluskerk is een prachtige locatie voor bijvoorbeeld een huwelijksdienst. De Herberg van Paulus biedt uitstekende mogelijkheden voor onder andere recepties, vergaderingen, cursussen, huwelijksjubilea, ontvangst voor of na een begrafenis.

Alle afspraken over de huur lopen via de koster. De onderstaand genoemde tarieven zijn exclusief consumpties of catering. Wel is het mogelijk dat u ook die zaken in overleg met de koster door hem laat regelen.

Het is aan te raden om bij de koster de tarieven voor de gewenste ruimte/activiteit even te checken, omdat het niet is uitgesloten dat tariefwijzigingen hebben plaatsgevonden die onderstaand nog niet zijn doorgevoerd.

Huur Pauluskerk

Tarief per dagdeel: € 375,00.
Maximum aantal personen: 400.

Kerkzaal

Huur De Herberg van Paulus

Grote zaal
Tarief per dagdeel: € 89,00.
Maximum aantal personen: 100.

Grote zaal De Herberg

Vergaderzaal 7

Tarief per dagdeel: € 39,00.
Maximum aantal personen: 24.

JBo-20101126-0030

Vergaderarrangement

Voor minimaal 10 personen. Per persoon: € 4,00 per dagdeel.
In dit bedrag zijn begrepen: zaalhuur, onbeperkt koffie/thee op basis van zelfbediening, gebruik flipover, gebruik beamer (o.b.v. beschikbaarheid).

Tarieven huwelijken

Huwelijk gemeenteleden Pauluskerk (inclusief trouwbijbel, organist en koster): € 225,00.
Huwelijk gemeenteleden Calvijnkerk (inclusief organist en koster): € 375,00.
Huwelijk leden die niet financieel bijdragen aan de Pauluskerk (inclusief trouwbijbel en koster): € 375,00.
Huwelijk niet-leden (inclusief koster): € 375,00.

Tarieven uitvaartdiensten

Uitvaartdienst gemeenteleden Pauluskerk (inclusief koster en organist): kosteloos.
Uitvaartdienst gemeenteleden Calvijnkerk (exclusief koster en organist): kosteloos.
Uitvaartdienst niet-leden en leden die niet financieel bijdragen aan de Pauluskerk (inclusief koster, exclusief organist): € 375,00.

Tarief organist

Per dienst: € 100,00.