De Pauluskerk is een prachtige locatie voor bijvoorbeeld een huwelijksdienst. Ons kerkelijk centrum ‘De Herberg van Paulus’ is direct verbonden aan de kerk. De Herberg van Paulus kent meerdere zalen en biedt uitstekende mogelijkheden voor onder andere recepties, vergaderingen, cursussen, huwelijksjubilea, ontvangst voor of na een begrafenis.

Alle afspraken over de huur lopen via de kosters. De genoemde tarieven zijn exclusief consumpties of catering. In overleg bieden wij nagenoeg alle mogelijkheden van catering. We werken hiervoor samen met een aantal lokale specialisten.

Het is aan te raden om bij de koster de tarieven voor de gewenste ruimte/activiteit even te checken, omdat het niet is uitgesloten dat tariefwijzigingen hebben plaatsgevonden die onderstaand nog niet zijn doorgevoerd.

Huur Pauluskerk

Tarief dagdeel vanaf: € 500,00.
Maximum aantal personen: 400.

Kerkzaal

Tarieven trouwen in de Pauluskerk

Voor het huwelijk van echtparen die geen lid zijn van onze kerkelijke gemeente geldt het tarief per dagdeel.
Gemeenteleden van de Pauluskerk of Calvijnkerk kennen een aangepast tarief.

Tarieven uitvaartdienst in de Pauluskerk

Voor het gebruik van de kerk voor een uitvaartdienst geldt het tarief per dagdeel.
Gemeenteleden van de Pauluskerk of Calvijnkerk kennen een aangepast tarief.

Huur De Herberg van Paulus

Informatie over het huren van een zaal in De Herberg van Paulus vindt u op www.herbergvanpaulus.nl. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met een vrijwilliger uit het team van de beheerders/kosters die zorgdragen voor de gebouwen.