Kerkdienst gemist?

Home/Wij doen…/Activiteiten/Kerkdienst gemist?
Een dienst “bijwonen” als u op vakantie bent in binnen- of buitenland? Of als u tijdelijk niet naar de kerk kunt komen? Dat kan via de website Kerkomroep.nl.

Kerkomroep

Via Kerkomroep.nl zijn de diensten van de Pauluskerk live te volgen, maar ook op een later tijdstip te beluisteren. De homepage van kerkomroep.nl heeft diverse zoekmogelijkheden, zoals zoeken op provincie, plaats of kerknaam.

Tablet en smartphone

Ook met een tablet en een smartphone kunt u de dienst beluisteren. De app van Kerkomroep.nl is gratis beschikbaar. Bijzonder in het menu van deze app is de button ‘Mijn kerken’ waaronder u de Pauluskerk als voorkeur kunt vastleggen.

Kerkradio

Bent u vanwege uw gezondheid en/of leeftijd niet (meer) in staat om een kerkdienst te bezoeken, dan kunt u de dienst ook beluisteren via de kerkradio.