Paulusconcerten

Home/Wij doen…/Muziek/Paulusconcerten
De sfeervolle ruimte van de Pauluskerk leent zich bij uitstek voor het uitvoeren van muziek in een kamermuzikale bezetting.

Klassieke muziek voor iedereen

In de serie Paulusconcerten wordt u klassieke muziek aangeboden zonder dat u daar een (duur) toegangskaartje voor hoeft te kopen. Om iedereen in de gelegenheid te stellen van mooie muziek te genieten, zijn de concerten vrij toegankelijk. Bij de uitgang wordt een bijdrage naar draagkracht gevraagd. De concerten worden gegeven door professionele musici.

Actuele informatie vindt u op de Facebookpagina.

Vanaf eind juni tot half september is er iedere dinsdag (behalve op 4 september) een lunchconcert. De concerten beginnen om 12:30 uur en duren een klein uurtje. Download hier het programma, of haal er een op in de kerk.

Alle concerten vinden plaats in onze Pauluskerk en zijn gratis toegankelijk. Wel wordt een duit in de collectezak na afloop erg op prijs gesteld. Zonder deze bijdragen kunnen de concerten niet in stand gehouden worden.