De sfeervolle ruimte van de Pauluskerk leent zich bij uitstek voor het uitvoeren van muziek in een kamermuzikale bezetting.

Klassieke muziek voor iedereen

In de serie Paulusconcerten wordt u klassieke muziek aangeboden zonder dat u daar een (duur) toegangskaartje voor hoeft te kopen. Om iedereen in de gelegenheid te stellen van mooie muziek te genieten, zijn de concerten vrij toegankelijk.
De concerten worden gegeven door professionele musici.
Het programma voor de eerste helft van 2019 kunt u hier downloaden.

Actuele informatie vindt u op de Facebookpagina.

Alle concerten vinden plaats in de Pauluskerk. Aanvang 15:30 uur. Aanvang Lunchconcerten op dinsdag in de zomermaanden 12:30 uur. De toegang is gratis, wel wordt een bijdrage in de collectezak na afloop erg op prijs gesteld. Zonder deze bijdragen kunnen de concerten niet in stand gehouden worden.

De Paulusconcerten worden mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de M.C. Escher Foundation.