Paulusconcerten

Home/Wij doen…/Muziek/Paulusconcerten
De sfeervolle ruimte van de Pauluskerk leent zich bij uitstek voor het uitvoeren van muziek in een kamermuzikale bezetting.

Klassieke muziek voor iedereen

In de serie Paulusconcerten wordt u klassieke muziek aangeboden zonder dat u daar een (duur) toegangskaartje voor hoeft te kopen. Om iedereen in de gelegenheid te stellen van mooie muziek te genieten, zijn de concerten vrij toegankelijk. Bij de uitgang wordt een bijdrage naar draagkracht gevraagd. De concerten worden gegeven door professionele musici.

Actuele informatie vindt u op de Facebookpagina.

Op zaterdagmiddag 26 mei om 15:30 uur is het alweer tijd voor het laatste Paulusconcert in de voorjaarsserie. U kunt dan luisteren naar het ensemble ‘Voces Pauli’, dat Engelse madrigalen uit de 16e en begin 17e eeuw over de liefde zingt. De liederen worden afgewisseld met bijpassende klavecimbelstukken.

In juni is er geen concert, waarna er in de maanden juli en augustus elke dinsdag weer een lunchconcert gegeven wordt. Het programma hiervoor volgt later.

Alle concerten vinden plaats in onze Pauluskerk en zijn gratis toegankelijk. Wel wordt een duit in de collectezak na afloop erg op prijs gesteld. Zonder deze bijdragen kunnen de concerten niet in stand gehouden worden.