De sfeervolle ruimte van de Pauluskerk leent zich bij uitstek voor het uitvoeren van muziek in een kamermuzikale bezetting.

Klassieke muziek voor iedereen

In de serie Paulusconcerten wordt u klassieke muziek aangeboden zonder dat u daar een (duur) toegangskaartje voor hoeft te kopen. Om iedereen in de gelegenheid te stellen van mooie muziek te genieten, zijn de concerten vrij toegankelijk.
De concerten worden gegeven door professionele musici.Van september tot en met juni zijn er Paulusconcerten op een zaterdagmiddag in de maand. Tijdens de zomermaanden is er wekelijks een Lunchconcert op dinsdagmiddag.

Graag zouden we hier de nieuwe serie Paulusconcerten willen aankondigen, maar jammer genoeg zijn we nog niet zover. Er is veel ‘werk in uitvoering’ gaande. We hopen dat er binnenkort weer een mooi programma gepresenteerd kan worden.

Actuele informatie vindt u op de Facebookpagina.

Alle concerten vinden plaats in de Pauluskerk. De Lunchconcerten tijdens de zomermaanden beginnen op dinsdag om 12:30 uur, de concerten op zaterdagmiddag om 15:30 uur. De toegang is gratis, wel wordt een bijdrage in de collectezak na afloop erg op prijs gesteld. Zonder deze bijdragen kunnen de concerten niet in stand gehouden worden.

De Paulusconcerten worden mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de M.C. Escher Foundation.