Paulusconcerten

Home/Wij doen…/Muziek/Paulusconcerten
De sfeervolle ruimte van de Pauluskerk leent zich bij uitstek voor het uitvoeren van muziek in een kamermuzikale bezetting.

Klassieke muziek voor iedereen

In de serie Paulusconcerten wordt u klassieke muziek aangeboden zonder dat u daar een (duur) toegangskaartje voor hoeft te kopen. Om iedereen in de gelegenheid te stellen van mooie muziek te genieten, zijn de concerten vrij toegankelijk. De concerten worden gegeven door professionele musici.

Dit najaar is er maandelijks een Paulusconcert op zaterdagmiddag. De concerten beginnen om 15:30 uur en duren ongeveer een uur. U kunt de programmaflyer hier downloaden.

Actuele informatie vindt u op de Facebookpagina.

Alle concerten vinden plaats in de Pauluskerk en de toegang is gratis. Wel wordt een duit in de collectezak na afloop erg op prijs gesteld. Zonder deze bijdragen kunnen de concerten niet in stand gehouden worden.