Kindernevendienst
Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar is er tijdens de ochtenddienst een kindernevendienst.
Er zijn twee groepen: groep 1, 2, 3 en 4 van de basisschool
en groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool.

Vlak voor de preek gaan de kinderen naar de Torenkamer of de Herberg van Paulus. Daar luisteren ze naar een bijbelverhaal en zijn zij creatief bezig.
Rondom Kerst en Pasen werken we met een project, dat ook zichtbaar is in de kerkdienst.
We werken met de methode van het Nederlands Bijbelgenootschap, Bible Basics, de bijbel in 200 verhalen. Daarmee wordt een brede basis gelegd voor de bijbelopvoeding van kinderen en ook recht gedaan aan de rijkdom van de Bijbel.
De collecte tijdens de nevendienst is voor stichting Kamaria naar school.
Na de preek komen de kinderen terug in de kerk.

Tienernevendienst
Elke eerste zondag van de maand is er tijdens de ochtenddienst een tienernevendienst voor de jeugd van het voortgezet onderwijs t/m 15 jaar. In deze dienst praten we over het geloof en hoe wij dit beleven.