Nevendiensten

Kindernevendienst
Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er tijdens de ochtenddienst een kindernevendienst voor:
de jongsten: groep 1, 2 en 3 van de basisschool
de middelsten: groep 4, 5 en 6 van de basisschool
de oudsten: groep 7 en 8 van de basisschool

Vlak voor de preek gaan de kinderen naar de Torenkamer of De Herberg van Paulus. Daar luisteren zij naar een Bijbelverhaal en zijn zij creatief bezig. Er wordt gewerkt met het magazine ‘Kind op Zondag’ en hier wordt meestal hetzelfde rooster gevolgd als in de kerk. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen in de kindernevendienst de verhalen uit de Bijbel op hun eigen niveau horen en leren en dat de kinderen ook elkaar beter leren kennen. Voor elke zondag zijn er navertellingen van Bijbelverhalen, liedjes, knutseltips, spelvormen en nog veel meer. Rond Pasen en Kerst werken de kinderen rond een thema. De collecte tijdens de nevendienst is bestemd voor Nuan, ons sponsorkind via Plan Nederland. Na de preek komen de kinderen terug in de kerk.

Tienernevendienst
Elke zondagmorgen is er tijdens de ochtenddienst een tienernevendienst voor de jeugd van het voortgezet onderwijs t/m 15 jaar. In deze dienst praten we over het geloof en hoe wij dit beleven.