Jeugdactiviteiten

Home/Wij doen…/Activiteiten/Jeugdactiviteiten

Naast activiteiten voor volwassenen zijn er ook verschillende activiteiten voor jongeren binnen de Pauluskerk:

• De w8effers zijn kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool. Iedere maand wordt er voor deze groep een avond georganiseerd.
  • Tijdens het startweekend na de zomervakantie wordt voor de jeugd uit groep 1 t/m 6 een dagactiviteit georganiseerd. Ieder jaar proberen we iets anders te organiseren, van spelletjes rond de kerk, speurtocht in het dorp, spelen in de grote speeltuin tot film kijken in de herberg. Voor groep 7 en 8 wordt tijdens dit weekend een slaapkamp georganiseerd en de tieners hebben een gezellige avond.
  • Ieder jaar doen de w8effers en de tieners mee aan het landelijke spel Sirkelslag.
  • Rond Kerst gaan de tieners naar het Xmas event, georganiseerd door de JOP (Jeugd Organisatie van de PKN) en organiseren we iets speciaals rond Pasen. Vaak kijken we met elkaar de film the Passion bij iemand thuis.
  • In de kerstvakantie is er een winterfeest voor de kinderen uit groep 1 t/m 6.