Pauluscantorij

Home/Wij doen…/Muziek/Pauluscantorij

Cantorij

Ter ondersteuning van de erediensten willen we met een groep frisse zangers de cantorij nieuw leven inblazen.
Hiervoor zoeken we enthousiaste zangers en zangeressen vanaf middelbare-schoolleeftijd.
We verwachten behalve stembeheersing liefde en belangstelling voor kerkmuziek van je. Naast de repetities oefen je thuis met bladmuziek of luistervoorbeelden. Het is mogelijk dat na een paar weken een stemtest wordt afgenomen.
Dit najaar willen we medewerking verlenen aan de erediensten op de Voleindingszondag (laatste zondag van het kerkelijk jaar, 25 november) en Eerste Kerstdag.
De eerste repetitie staat gepland voor dinsdag 30 oktober, van 20 – 22 uur in de Herberg van Paulus.
Vragen en aanmelding per e-mail aan: cantorij [at] pauluskerk-baarn [dot] nl
We heten je van harte welkom!

De Pauluscantorij wordt geleid door de cantor-organist Richard Vos. De repetities vinden wekelijks plaats in de Herberg van Paulus op dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur.