Vakantiewoning

Home/Welkom/Tot uw dienst/Vakantiewoning
Op het schitterende Landgoed Kerkendel in Kootwijk staat een moderne vakantiewoning, waar u kunt genieten van een heerlijke (mid)week of weekend weg!

Voor wie?

Deze fijne vakantiewoning is in de eerste plaats bedoeld om een vakantie mogelijk te maken voor mensen die zich geen (luxe) vakantie kunnen veroorloven. Zij kunnen tegen een speciaal tarief gebruik maken van de woning. De beheerders (telefoonnummers onder aan deze pagina) kunnen hier meer over vertellen.

Daarnaast kan ieder die dat wil een vakantie(mid)week of weekend tegen regulier tarief boeken in deze comfortabele woning. Regulier tarief:
Week € 250,00
Midweek € 125,00
Weekend € 125,00
Deze prijzen zijn inclusief verplichte huur van bedlinnen en eindschoonmaak.

Om de vakantiewoning te kunnen huren hoeft u geen lid te zijn van onze kerkelijke gemeente.

Binnen

De  woning, gelijkvloers en rolstoelvriendelijk, is van alle gemakken voorzien. Hij is geschikt voor maximaal vijf personen. Naast het huis kunt u op de parkeerplaats één auto kwijt. De stijlvol ingerichte woonkamer heeft een TV, videorecorder en DVD-speler. De open keuken is voorzien van een vaatwasser en een heteluchtoven met magnetron.

Er zijn twee slaapkamers: één met twee seniorbedden en een grote garderobekast; de andere met een stapelbed, een eenpersoonsbed en een kleine garderobekast. Alle bedden hebben een dekbed en een kussen.

De geheel betegelde badkamer heeft een wastafel met ombouw en een ronde douchecabine.

Buiten

Op het terras staat een tuinset, er zijn ligstoelen en er is een parasol. U kunt gezellig eten aan de picknicktafel. Voor fietsliefhebbers staan in het schuurtje fietsen, kinderfietsjes en kinderzitjes.

Al met al een heerlijke vakantiewoning waar u zich met of zonder kinderen thuis zult voelen. Gun uzelf zo’n week!

Landgoed Kerkendel is een rustig park dat het hele jaar door recreatieplezier biedt. Het beschikt o.a. over de volgende faciliteiten:
• speeltuin met diverse speeltoestellen
• tennisbaan
• recreatieteam in de zomermaanden
• restaurant en snackbar (beperkt geopend).

Omgeving

Het plaatsje Kootwijk is gesitueerd rond een kerkbrink. U vindt daar diverse eetgelegenheden en een hervormde en gereformeerde kerk. Er is een subtropisch zwemparadijs (u krijgt korting) en een kegelbaan.

Ten zuiden van Landgoed Kerkendel ligt de grootste zandverstuiving van Europa. U kunt genieten van het schitterende zicht op de begroeide delen van de zandverstuiving met zijn bijzondere korstmossen en zeldzame vogels. Voor kinderen is het een ideale plek om zandkastelen te bouwen.

Verder vindt u in de omgeving o.a. Het Nationale Park De Hoge Veluwe, familiepretpark Koningin Juliana Toren (Apeldoorn) en het voormalige zendstation Radio Kootwijk.

Wilt u een (mid)weekje of weekend weg?

Vraag gerust! Bel voor inlichtingen en reserveringen met een van de beheerders:

De heer Van Luijtelaar, tel. 035-542 03 18 / 06-22 38 54 40
De heer Blauwendraat, tel. 035-5420235